Even voorstellen

‘Geluk, dat is zachtjes drijven op de stroom van het leven’. – Zeno van Kition.

Liefde, lef en leiderschap!

Drie woorden die veel voor mij betekenen.

Zo probeer ik ook te leven. Stappen zetten,  mijn eigen signalen herkennen, mijn hart volgen en voor mezelf zorgen. Voor mij betekent met gemak leven het zachtjes drijven op de stroom van het leven!

Na jarenlang in het onderwijs gewerkt te hebben, heb ik 6 jaar geleden de sprong gewaagd en ben ik mijn hart gaan volgen. Na een opleiding tot life- en loopbaancoach ben ik mijn eigen bedrijf gestart en begeleid ik mensen om weer met energie en zonder angsten in het leven en werk te staan.

Door de vele cursussen en opleidingen die ik de afgelopen 15 jaar heb gevolgd heb ik geleerd de regie over mijn eigen leven te nemen. En laat ik alles voorbij komen wat zich aandient in mijn leven. (On)rust, verdriet, vreugde, liefde maar ook pijn en ongemakken. Dat gaat natuurlijk niet altijd even makkelijk, maar door stil te staan, naar binnen te keren weet ik wat te doen en ervaar ik rust en tevredenheid.

Vanuit die rust is ook mijn passie ontstaan om mijn kennis te delen en mensen te begeleiden om meer geluk, innerlijk kalmte en tevredenheid te ervaren. Om met gemak en in vrijheid te leven.

Ik richt me op persoonlijke ontwikkeling; loopbaanvraagstukken,  stress- of burn-out klachten of om simpelweg het leven te aanvaarden en met meer gemak te leven. De oplossing voor geploeter is dichterbij dan je denkt. Wacht niet langer, en kom vandaag in actie! Download mijn E-book ‘Bewust naar geluk’.