Even voorstellen

‘Geluk, dat is zachtjes drijven op de stroom van het leven’. – Zeno van Kition.

Liefde, lef en leiderschap!

Drie woorden die veel voor mij betekenen.

Zo probeer ik ook te leven. Stappen zetten, durven, mijn eigen signalen herkennen, mijn hart volgen en voor mezelf zorgen. Voor mij betekent met gemak leven het zachtjes drijven op de stroom van het leven! Hierdoor heb ik veel meer zelfvertrouwen, ben ik krachtiger, benut ik mijn kwaliteiten beter, herken ik mijn beperkende overtuigingen en neem ik ze niet meer zo serieus. Hierdoor ervaar ik veel meer rust, kan ik meer genieten en ben ik tevreden.  Als geen ander weet ik hoe het is om te ploeteren en geen stap verder te komen. Ook Ik zat vast in een baan waar ik geen energie meer van kreeg en in een lastige relatie.

Met liefde, lef en leiderschap heb ik de regie over mijn eigen leven weer genomen. En laat ik alles voorbij komen wat zich aandient in mijn leven. Rust, onrust, verdriet, vreugde, liefde maar ook pijn en ongemakken. Dat gaat natuurlijk niet altijd even makkelijk, maar door stil te staan, naar binnen te keren weet ik wat te doen. Dit heb ik geleerd door de vele cursussen en opleidingen die ik de afgelopen 15 jaar heb gevolgd.

Met gemak leven wil niet zeggen dat er niks meer gebeurd, maar dat ik niet meer ploeter en dat ik niet meer hoef te voldoen aan allerlei verwachtingen, vooral die van mezelf. Het leven blijft waardevolle inzichten geven; hoe ik daarmee om ga heb ik zelf in de hand en dat geeft rust.

Vanuit die rust is ook mijn passie ontstaan om mijn kennis te delen en mensen te begeleiden om ook meer geluk, innerlijk rust en tevredenheid te ervaren. Om te leren meer met gemak en in vrijheid te leven.

Ik richt me op uitstelgedrag, persoonlijke ontwikkeling; loopbaanvraagstukken,  stress- of burn-out klachten of simpelweg het leven te aanvaarden en lichter te leven. De oplossing voor geploeter is dichterbij dan je denkt. Wacht niet langer, en kom vandaag in actie! Download mijn E-book ‘Bewust naar geluk’.