Alice

‘Geluk, dat is zachtjes drijven op de stroom van het leven’. – Zeno van Kition.

Hoi, Ik ben Alice.

Naast mijn werk als mobiliteitscoach heb ik sinds enkele jaren ook mijn eigen bedrijf in coaching en mindfulness. Door middel van Mindfulness en meditatie heb ik geleerd mezelf te accepteren en te handelen vanuit compassie in plaats van mijn kritische stem te volgen. Daardoor is mijn kwetsbaarheid mijn kracht geworden en heb ik geleerd om te gaan met allerlei beperkende overtuigingen.

Het is mijn wens en passie om vanuit deze ervaring dit ook te delen met anderen en je hiermee een opening te bieden om vrijheid te voelen en ervaren. Om te leven wie je werkelijk bent, jezelf te accepteren en tevoorschijn te komen. Zo kun je zelf je richting bepalen en jouw weg bewandelen.

Ik begeleid je o.a.  middels coaching en technieken uit de mindfulness- en compassie en systemisch werken om bewustzijn te integreren in je dagelijkse leven. Vanuit een gevoel van helderheid, warme en rust krijg je een dieper inzicht in jezelf.

Ik richt me op persoonlijke ontwikkeling; loopbaanvraagstukken,  stress- of burn-out klachten, perfectionisme of om simpelweg het leven te aanvaarden en met meer gemak te leven. De oplossing voor geploeter is dichterbij dan je denkt. Wacht niet langer, en kom vandaag in actie! Download mijn E-book ‘Bewust naar geluk’.