Mindfulness

Mindfulness betekent letterlijk “opmerkzaamheid”. Het gaat om aandacht, zonder oordeel in het nu.

Hoe doe je dat, meer Mindful zijn?

Door meer bewust te zijn van je adem, je gedachten, je stemming, emoties en spanningen in je lichaam kun je meer opmerkzaam worden van wat er op dit moment gebeurt en dat klinkt makkelijk gezegd, maar het vergt wel wat oefening.

Door meer in het moment te leven kun je meer genieten, ervaar je meer rust, ruimte en ervaar je meer in balans. Er hoeft niets bereikt te worden. Alles wat nodig is, is in het hier en nu aanwezig.

Over mensen die meer mindful in het leven staan, wordt gezegd dat ze minder stress ervaren en met meer gemak in het leven staan.

Mindfulness is een vaardigheid die je kunt leren
De training is voor iedereen die bewuster in het leven wil staan en meer mentale en fysieke veerkracht wil ervaren. Dit vraagt bereidheid om dagelijks 30-45 minuten te oefenen. Klik hier voor een korte meditatie.

Wil je zelf ervaren wat Mindfulness voor je kan betekenen? 

Agenda:

Mindfulness training Najaar 2021

8 weekse training startdatum:  Dit najaar start weer een nieuwe training. Doe je mee?
Donderdagavond van 19.00 – 2100 uur.
Data: Vanaf november 2021, data worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt

Locatie: Connected Haarlem, Koppelstokstraat 17.

 

Masterclass van spanning naar ontspanning! Inspiratie dag

Heb je een hoofd vol gedachten, zorgen, ideeën en dingen die nog moeten gebeuren of die je vooral niet mag vergeten? Geef jezelf dan wat ruimte en rust cadeau. Een dag om te ontspannen, even naar binnen te keren en te kijken waar je echt behoefte aan hebt. Op deze dag maken we gebruik van mindfulness technieken, visualisties, ademwerk en eenvoudige meditaties.

Agenda

Datum: december 2021
Locatie: Hauwert 141, 1691 EE Hauwert
Kosten:  75 euro pp, incl. thee en lichte vegetarische lunch

Deze masterclass verzorg ik samen met Hellen Zapf.
Voor bedrijven en organisaties gelden andere prijsafspraken.

 

Informatie: Wil je je inschrijven voor een groepstraining, de Masterclass of een individuele training of heb je nog vragen, neem dan gerust contact met me op via info@alegre-coaching.nl