Persoonlijk leiderschap

‘Als je iets doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.’

Als je om één of andere reden bent vastgelopen in je werk, je relatie of je gezin of als je aanloopt tegen de ‘rimpels van het leven’, kan het lastig zijn om daar op eigen kracht weer uit te komen.

In een persoonlijk leiderschapstraject begeleid ik jou om meer geluk, rust en balans te ervaren. Je krijgt inzicht in wat jij belangrijk vindt en welke verandering je in je leven wilt aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan een heroriëntatie op je huidige werk/privé balans, (her) ontdekken van kracht & passie, ontwikkelen van een positieve (toekomst) visie; vraagstukken rondom belemmerende overtuigingen. Kortom: vraagstukken rondom persoonlijke groei, leiderschap en ontwikkeling die verder gaan dan alleen de werkpraktijk. De coaching is praktisch van aard; je gaat direct verandering bemerken.

Het programma wordt op maat samen met jou, evt. in opdracht van je werkgever samengesteld:

Ervaar ook meer rust, energie en zelfvertrouwen. Leer te luisteren naar jouw behoeftes, lastige keuzes te maken en deze ook te realiseren.

 Gratis oriëntatiegesprek

Wil jij meer informatie en de mogelijkheden bespreken, stuur me dan een bericht en we gaan online een kop koffie drinken. Berichten kan via info@alegre-coaching.nl of laat je contactgegevens hier achter.